Tämä täyte on todella suklainen ja "tiivis" verrattuna helppoon valkosuklaatäytteeseen. Tämä käy jälkiruokana myös ilman kakkupohjaa.
Suklaamousse (tumma)
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g tummaa suklaata (Panda/taloussuklaa)
0,5 dl sokeria
2 munaa
2,5 dl Flora vispiä
2 tl vaniljasokeria
2-3 rkl vahvaa kahvia
4 liivatelehteä
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri. Sulata mikrossa 200 g valkosuklaata. Yhdistä tuorejuusto ja suklaa keskenään. Yhdistä suklaatuorejuusto ja vaahdot keskenään. Sulata liivatteet pieneen määrään kuumaa vettä ja sekoita täytteeseen.