Tämä täyte on todella suklainen ja "tiivis" verrattuna helppoon valkosuklaatäytteeseen. Tämä käy jälkiruokana myös ilman kakkupohjaa.

 

Suklaamousse (tumma)

200 g maustamatonta tuorejuustoa

200 g tummaa suklaata (Panda/taloussuklaa)

0,5 dl sokeria

2 munaa

2,5 dl Flora vispiä

2 tl vaniljasokeria

2-3 rkl vahvaa kahvia

4 liivatelehteä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri. Sulata mikrossa 200 g valkosuklaata. Yhdistä tuorejuusto ja suklaa keskenään. Yhdistä suklaatuorejuusto ja vaahdot keskenään. Sulata liivatteet pieneen määrään kuumaa vettä ja sekoita täytteeseen.