Kiitos kaikille teille, jotka osallistuitte Karamelli cakes blogin arvontaan! Päätä huimaava määrä osallistumisia ilahdutti minua suuresti. Ja viestit olivat välillä niin liikuttavan ihania, että kyyneliä ihan piti pidätellä. Kiitos! Virallinen arvontakin on nyt sitten suoritettu :-) Arvontaan sain apua täältä. Ja voittaja on...............................tadaa!..........................

...

...

...

...

...

...

 

KatrinKakun Katri!!!

 

Oikein paljon onnea Katrille! Lupasin laittaa tähän postaukseen kuvan palkinnosta, mutta en saanutkaan hommattua juuri sitä mitä olin kaavaillut, joten palkinto menee uusiksi. Hieman enemmän aikaa siis menee, mutta julkaisen palkinnon heti kun palkintosuunnitelma nro II onnistuu :-)

Lisäksi haluan pikkuisella palkinnolla muistaa myös 100 000 kävijän bonganneen henkilön. Hän on Kakkukellarin Miiuska! Onnea onnea! Voittajille laitan henkilökohtaisesti vielä sähköpostia.

Kiitos vielä kerran kaikille ja paljon onnea voittajille! Kiitos ihanista ja kannustavista kommenteista myöskin! Ihan varmasti jatkan tätä kakkuilua kanssanne :-)

 

Mira