Tässä kuvat koristeista, joita tein Ellen ja Emilian ristiäiskakkuihin. Ai että rakastan näperrellä juuri näitä koristeita ja etenkin ristiäiskakkuihin. Taitaa vaan olla oma lapsikiintiö täynnä, joten ainakaan itselle näitä ei enää pääse tekemään. Nautin siis näistä täysin siemauksin!

1818427.jpg

Nalle - joka isosisko Lotan mielestä näyttää hiireltä - on tehty valkoisesta ja vaaleanpunaisesta sokerimassasta. Muotoilin osat erikseen ja liimasin veden avulla ja hyvin pysyi kiinni. Raidallinen peitto on sivelty lumivalkoisella kimallejauheella, mutta harmikseni kameralla ei noita kimallejuttuja saa kuvattua ollenkaan hyvin.

1818431.jpg

Nämä pienet rakennuspalikat piti tulla erään kakun päälle, mutta ne päätyivätkin lopulta koristeeksi ihan vain pöytäliinan päälle. Palikat on liimattu toisiinsa kiinni syötävällä liimalla ja nimet on kirjoitettu mustalla elintarviketussilla.

1818451.jpg

Tein marsipaanista pienet tossut, jotka liimasin sokerimassasta tehdyn alustan päälle. Alustan muottina käytän piparimuotteja. Pienet valkoiset ja vaaleanpunaiset kukat on tehty minikukkamuotilla sokerimassasta. Olin laiska enkä jaksanut pursottaa kukkiin keskustoja, vaikka ne olisivat olleet vielä kauniimman näköisiä silloin. Ja ihme kyllä tässä koristeessa ei ole kimallespraytä eikä kimallejauhetta - minä kun rakastan niin sitä kimalletta!

Laitan ristiäisetn kakkukuvat myöhemmin. Nyt kutsuu vaipanvaihto ja yöunet eli Good Night!