Julia juhli tänään 4-vuotissynttäreitä ja halusi kakkuun Hello Kittyn kuvan. Kakun väritys on herttaisesti vaaleanpunaista ja valkoista - arvelin sen olevan pikkuiselle neidille mieleinen :-) Lisäksi kakussa on ripaus hopeaa. Hempeän värityksen lisäksi yritin tehdä myös Hello Kittystä vähän normaalia "romanttisemman" version :-))

Kakussa on seitsemän munan peruspohja halkaistuna neljään kerrokseen. Väleistä löytyy perinteisesti banaania, mansikkasosetta, mansikkahilloa, vaniljkreemillä terästettyä valkoista kermaa ja mansikkatomusokerilla maustettua vaaleanpunaista kermaa. kakun päällä on kreemi. Kakun reunat ja pursotukset on Flora vispiä.

Hello Kitty on kokonaan marsipaania, ainoastaan viikset on tehty Kick -toffeesta. Ruusut on pursotettu kreemistä ja Julian nimi sekä kukkien lehdet on tehty pikeeristä. Kaunista hopeanväristä pikeeriä saa, kun pursottaa vaaleanharmaalla pikeerillä ja lopuksi suihkuttaa päälle helmiäisspraytä. Alapuolella olevassa kuvassa reunapursotuksia vielä lähemmin :-)

Paljon onnea Julia!!