Vielä ehtii osallistumaan arvontaan, joka sulkeutuu tänään klo 24.00. Hurjasti on tullut jo osallistumisia, mutta lisää mahtuu! Onnea matkaan kaikille! Arvonnan suoritan viikonlopun aikana ja viimeistään sunnuntaina julkaisen voittajan nimen ja palkinnon blogissani. Siihen saakka saamme siis jännittää :-)

Laitan tässä lähipäivinä myös kakkupäivitystä, sillä jotain on tullut myös puuhailtua tämän hiljaiselon aikana. Nettisurffailu on kylläkin lähes täysin jäänyt. Tytöt vievät totaalisesti kaiken aikani päivisin ja esikoisen luisteluharrastus ja siinä toiminnassa mukana pyöriminen viekin sitten lopun aikani. Ja jossain välissä pitäisi yrittää itsekin harrastaa :-) Viime viikonloppuna juoksi puolimaratonin - kylläkin migreenin kourissa ja kovin huonolla menestyksellä. Mutta maaliin pääsin kuitenkin! Jätän hoitovapaan riemut myöskin taakseni ja aloitan marraskuussa jälleen työt. Kaikenlaista puuhaa siis vähän joka suunnalla. Mutta rakas harrastukseni kakkujen taiteilu aivan varmasti kulkee mukana jossain määrin, välillä leivotaan enemmän ja välillä vähemmän. Mutta käykäähän aina silloin tällöin täällä kurkkimassa :-) Se olisi kivaa!

Tässä vähän esimakua meidän arjestamme. Elleä naurattaa sangen kovasti, kun ovat onnistuneet Emilian kanssa salaisesti (siis heti kun äidin silmä välttää nanosekunnin) ottamaan teletappiparan sisuskalut ulos. Merkillistä miten tytöt löytävätkin kaikki maailman paikat johon ei saa koskea, millimetrin mittaiset roskat lattialta löytävät tiensä suuhun ja he myöskin kävelevät valoa nopemmin silloin kun pitää päästä äitiä karkuun :-D

Onnea vielä kaikille arvontaan!