Sunnuntaina vietettiin pienen pojan ristiäisiä ja minä sain suuren kunnian tehdä juhliin tarjoiluja. Voileipäkakkuja tein kaksi - lohikakun ja lihakakun.

Lohikakku sisältää ruohosipulituorejuustoa, ranskankermaa, lämminsavulohta, kurkkusaaattia, tilliä, sitruunaa ja mausteita. Päällä maustamatonta tuorejuustoa + hieman flora vispiä, sitruunaa, limeä, katkarapuja ja graavilohiruusu sekä juustoraastetta reunoilla. Lisäksi kakkua koristaa muutama ruohosipuli ja pari kurkun kuoresta leikattua muratin lehteä.

1924720.jpg

Lihakakku sisältää ruohosipulituorejuustoa, ranskankermaa, palvikinkkua, rosepippurimeetvurstia, kurkkusalaattia, italiansalaattia, ruohosipulia ja mausteita. Päällä maustamatonta tuorejuustoa + hieman flora vispiä, palvikinkkua, rosepippurimeetvurstia, kylmäsavustettua härkää, paprikaa ja suolakurkkua sekä ruohosipulisilppua reunoilla.

1924725.jpg

Lisäksi kakkua koristaa tuorekurkusta ja paprikasta taiteilemani kukkaset. Kukat on tehty coctailtikkujen päähän ja tikut on tökätty kakkuun kiinni.

1924727.jpg