Sain melkoisen kunnian tehdä kakkua tuplajuhlaan! Samana päivänä onnen hetkiä viettivät hääpari Satu & Pekka sekä heidän pikkuinen poikansa Aatu Matias. Kakkuun toivottiin kermaruusuja sekä koristeita molempia juhlia varten. Väriksi sovittiin vaaleanvihreä sekä ripaus viininpunaista, joka oli morsiamen puvun väri. Muuten sain täysin vapaat kädet toteuttaa kakkua :-) Olikin haastava tehtävä saada kaikki toiveet mahtumaan samaan kakkuun ilman että kokonaisuudesta tulisi liian täyteen ahdettu. Yritin pitää ruusut ja koristeet samantyyppisinä sekä ulkonäöltään että värimaailmaltaan. En myöskään halunnut jakaa kakkua selkeästi ristiäis- ja hääpuoliin, vaan halusin koristeiden kauniisti "sulautuvan" toisiinsa ja kukkiin. Tällaisen kakun perhe sitten juhliinsa sai :-)

Kakussa on peruspohja ja täytteenä mansikkamarmelaadi, mansikkasurvos ja Marianne Crushilla terästetty kerma. Kakku on päällystetty kokonaan Flora vispillä. Kaikki ruusut on pursotettu myöskin Flora vispistä. Spritsauksiin käytin vaaleanvihreäksi värjättyä valkosuklaata.

Alapuolella näette Aatu Matiakselle varatun nurkkauksen lähempää :-) Kukassa pötköttelevä vauva ja nimikyltti ovat sokerimassaa. Tummat lehdet taloussuklaata ja vihreät lehdet värjättyä valkosuklaata. Päälle ripottelin myös muutaman sokerihelmen.

Hääkoristeksi tein sydänlaatan sokerimassasta. Värjäsin laatan reunat vaaleanvihreällä tomuvärillä ja maalasin hääparin nimet mustalla pastavärillä. Liimasin lopuksi ei syötävät -sormukset koristeeseen. Lehdet suklaata, lilja sokerimassaa ja ruusun nuppu Flora vispistä pursotettu.

 

Paljon onnea koko perheelle!