Eilen vietettiin koko päivä synttäreitä ja kahdella eri teemalla, kun juhlavieraat välillä vaihtuivat. Aiemmin tekemäni korkokenkä päätyi sitten tähän vanilja-karhunvatukkajuustokakkuun. Ja kyllä harmittaa - kenkä ei saanut alleen ansaitsemaansa hienoa kakkua. Kaupasta oli loppunut Flora vispi ja käyttämäni toinen vispikerma oli aivan kamalaa! Kermaa ei kertakaikkiaan pystynyt kauniisti pursottamaan ja tyllavalinta harmitti myös. Joten löin niin sanotusti hanskat tiskiin ja roiskin kerman miten sattuu. No kakku itsessään oli hyvää. Harmittaa vaan, että kauan suunnittelemani kakku jäikin mielikuvaksi vain oman pääni sisälle :-/

1846935.jpg

VINKKI: Tuo pieni kiharainen pursotus on tilanteesta riippuen aika hauskannäköistä. Sillä voi tehdä esimerkiksi kukkaköynnöksiä. Ja sitä saa aikaan laittamalla kermavaahtoa pakastepussiin ja leikkaamalla kulmasta ihan pienen palan pois. Sitten pursotetaan kakun päälle voimakkaasti puristaen. Ohut nauha ei ehdi suoristua, vaan tulee erittäin kiharana pussista ulos.