Meillä juhlittiin viikonloppuna Ellen ja Emilian 2-v synttäreitä. Hurjaa kuinka tämä aika oikein tuntuu vilahtavan eteenpäin! Tytöt ovat kovasti innoissaan muumeista, joten sellaista kakkua äidin sitten toivottiin tekevän. Muutenkin muumirekvisiittaa oli kivasti kaupoissa tarjolla, kun sattui olemaan tänä vuonna oikein muumien juhlavuosi.

Kakussa on peruspohja ja välistä löytyy tuoreita vadelmia ja tuoreita mansikoita sekä vaniljakreemijauheella terästettyä Flora vispiä. Kakku on kuorrutettu valkoisella marsipaanilla ja marsipaanin alta löytyy mansikanmakuinen voikreemi.

Halusin tällä kertaa testata suoraan kakun pinnalle maalaamista. Kyllä kuulkaa jännitti! Muumi pensseleineen ja maaliämpäreineen sekä tyttöjen nimet kakun reunoilla on vapaalla kädellä maalattu käyttäen Wiltonin vihreää ja pinkkiä pastaväriä (laimennettu valkoisella). Oli kiva välistä tehdä näinkin yksinkertainen kakku!

Toisena kakkuna oli iso hyydytetty kakku, jossa vaaleanpunainen mansikkakerros ja vaaleanvihreä limekerros.

Päällä valkoisella Candy Meltsillä spritsattu tyttöjen nimet sekä tuoreita marjoja

 

Tarjolla oli myös pieniä M&M -mokkapaloja, ihania Haribon kukanmallisia vaahtokarkkeja, erivärisiä marenkeja, Muumi-patukoita, sipsejä, pekoni-sipulipiirakkaa, feta-parsapiirakkaa, tomaatti-mozzarellasalaattia, pieniä karjalanpiirakoita ja munavoita. Kiitoslahjana jaettiin lapsille Muumi-suklaamunat ja Muumi-kiiltokuvat.

Päivänsankarit kiittävät kirkkaasta ilmasta huolimatta kaikkia jotka olitte meillä juhlimassa!!