Tässä eilisen päivän saldoa. Varmaan arvaatte minkälaista kakkua tulevana viikonloppuna teen? Toivottavasti näistä koristeista löytyy tilaajalle mieleinen. Kaikista vauvoista tuli enemmän tai vähemmän vitsikkään oloisia - ei ole vissiin mun heiniä tehdä sellaisia herkkiä ja kauniita marsipaanitöitä. Näitä oli kuitenkin ihana väsätä! Vauvat on tehty sokerimassasta ja marsipaanista tai niiden sekoituksesta.

1) Lihava vauva vaipoissa. Tästä tuli siis todella tuhti lapsi ;-) Tulee mieleen South Park......

1913316.jpg

Tämä koriste on tehty niin, että se näyttää parhaimmalta juuri tällä tavalla ylhäältä päin katsottuna. Kakku on yleensä suhteellisen matalalla pöydällä, joten liian korkeaa koristetta joutuu sivusta päin kurkkimaan sen hyvin nähdäkseen.

1913317.jpg

2) Utelias vauva kurkkaa peiton alta. Melkein näyttää siltä, että hissi ei kulje vintille asti...  ;-) Vauvan peitto ja tyyny on sivelty kimallevärillä.

1913321.jpg

3) Vauva pötköttelee peiton alla.

1913326.jpg

Tämä on matalin kaikista koristeista ja vauvaa ei ole tarkoituksella tehty "pyöreäksi". Tämäkin näyttää parhaimmalta ylhäältä päin katsottuna.

1913331.jpg

Ja viimeiseksi väsäsin vielä donitsin! Tätä ei kuitenkaan laiteta vauvakakun päälle, vaan erääseen kehitteillä olevaan synttärikakkuun :-) Donitsi on tehty värjätystä sokerimassasta. Lopuksi sivelin pintaa syötävää liimaa ja ripottelin nonparellit.

1913336.jpg