Hei vaan kaikille! Minulla on tapana pitää eräänlaista ideavihkoa kaikista tulevista leivontaprojekteista ja niistäkin, jotka ovat vasta suunnitteluasteella aivojeni sopukoissa. Suunnittelen usein paperilla luonnoksia kakuista ja ideat pyrin kirjaamaan mahdollisimman pian...muuten ne unohtuvat :-) Nyt huomasin kuitenkin, että monta hyvää ideaa jää pursuilevan vihkoni uumeniin aivan huomaamatta, joten päätin perustaa uuden sivulaatikon "Tulevat leivontaprojektit". Laitan listaan ylös kokeilemisen arvoisia juttuja ja jo sovittuja kakkutilauksia. Tämä on siis muistilista minulle, mutta myös lukijat voivat seurata mitä tuleman pitää :-)

ARVONTA

Blogini kävijämäärä lähentelee jo huimaa 30 000 kävijän rajaa - kiitos kaikille vierailijoille ja kommentteja jättäneille!! Kaikenlaisia kakkuja on tullut tehtyä, mutta näiden kuukausien aikana olen huomannut ne "minun" juttuni. Rakastan pursottamista! Erilaiset pursotustyylit ja etenkin ruusujen pursottaminen eli kerman/kreemin kanssa toimiminen. Samoin kuin suklaalla spritsaus. Sillä saa niin kaunista jälkeä aikaan, mutta taito vaatii vielä runsaasti harjoittelua. Yksinkertaisesti tämä kakkujen maailma on tempaissut minut täysillä mukaansa, vaikkakin kaksi pientä prinsessaa hidastaa jonkin verran touhuja tällä hetkellä :-)

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen 1.3 klo 13.00 mennessä. Mitään tiettyä ohjetta osallistumiseen ei ole, voit jättää yhtä hyvin ideoita tuleviin leivontaprojekteihin tai vain terveisiä:-) Voittaja saa ihanan leivonta-aiheisen palkinnon.

Emilia & Elle toivottavat kaikille onnea arvontaan!

EDIT: Menin sitten poistamaan vahingossa KAIKKI muiden blogien nimet ja linkit sivuiltani. Arghhhh!! Älkää siis ihmetelkö - en ole tarkoituksella linkkejä poistanut. Laittelen niitä pikkuhiljaa uudestaan näkyville :-) Mutta nyt siis tulevat leivontaprojektit näkyvät.....