Jäätelökakku on nopea ja helppo tapa loihtia kaunista tarjottavaa helposti. Kaikista helpoimmalla pääsee kun varaa pakkaseen aina jäätelöä ja valmiin kääretortun. Kakun voi sitten koristella niin kuin haluaa - hyvin yksinkertaisesti tai aivan kuin oikean täytekakun.
Tämä jätskikakku on tehty vuoraamalla suklaaunelma-kääretortun viipaleilla reunavuoka (reunat ja pohja). Täytin vuoan suklaanougat ja suklaajäätelöllä ja ladoin vielä päälle kääretorttuviipaleita. Jäätelöstä tulee aivan ihana jos laittaa vuorotellen jäätelöä, kinuskikastiketta, keksinmuruja ja esimerkiksi daim-rakeita.
Ympärille levitin raapalla Flora vispiä ja päälle kaulitsin keltaista marsipaania. Lopuksi pursotukset reunalle ja muutama sokerimassakukkanen ja pieniä sokerihelmiä. Kermavaahto kovettuu pakkasessa samanlaiseksi kuin jäätelö. Marsipaani pysyy kuitenkin notkeana, sitä on edelleenkin helppo leikata.
Kommentit