Sara juhli 7-vuotissyntymäpäiviään prinsessamaisissa tunnelmissa. Koska Prinsessa Ruusunen on Saran lempiprinsessa, pääsi se totta kai koristamaan myös kakkua!

Kakussa on kuuden munan peruspohja ja täytteenä mansikkahilloa, mansikkasosetta, banaania ja vaniljakreemillä terästettyä Flora vispiä. Pursotukset värjättyä Flora vispiä. Kakun päällä mansikkatomusokeriin tehty voikreemi ja marsipaanimaalaus. Vaaleanpunaisten pursotusten päällä olevat kukkaset ja spiraalit ovat pikeeriä.

Kakun pinta on sivelty helmiäisvalkoisella tomuvärillä ja pinnalle on ripoteltu murskattua valkoista Magic Sparkles -glitteriä. Reunojen kimallus on saatu aikaan ripottelemalla vihreille pursotuksille vaaleanvihreää Magic Sparkles -glitteriä. Ainoastaan Ruususen mekkoon on sivelty aavistus pinkkiä Rainbow Dust -kimalletta.

Ylemmissä kuvissa näkyy hyvin sivupursotukset. Alemmassa taas lähikuvaa Prinsessa Ruusunen -maalauksesta. Olen aiemmin kirjoittanut marsipaanille ja maalannut kuvia tomuväreillä, mutta tämä oli ensimmäinen elintarvikeväreillä ja siveltimellä maalattu kuva. Oi, tätä oli ihana tehdä!!

Onnenhalaus Saralle!