Nyt onkin hyvä aika paneutua kakkujen maailmaan, kun ulkona paukkuu pakkanen. Kuuma kuppi kahvia vieressä ja kakun kuvia ruudun täydeltä - kyllä on mukavan laiska sunnuntaipäivä.

Ella-neiti vietti valtavan hauskoja 3v -Hello Kitty synttäreitään ja toki tarjolla oli aiheeseen liittyvää kakkua myöskin. Kakku on hempeä väritykseltään, mutta tällä kertaa terästin sitä ruskealla.

Tykkään todella paljon vaaleanpunaisen ja ruskean yhdistelmästä! Tein kakun reunalle tummasta suklaasta ristikkoreunuksen. Pursotin vahvalle muovisuikaleelle haluamani kuvion suklaasta ja painoin sen sitten kakun pintaan. Vähän jännitti miten sille leikatessa käy, mutta kakusta sai kyllä leikattua aivan siistejä paloja helposti. Tätä koristelua käytän kyllä jatkossakin.

Koristeet sokerimassaa ja spritsaukset Brunbergin tummaa suklaata. Tätä kakkua maisteltiin jo tovi sitten, joten muistaakseni välissä oli trio-täyte kolmessa kerroksessa: suklaata, vadelmaa ja vaniljaa  Ja tietysti kakusta löytyy myöskin muutama pursotettu ruusu, niihin en kyllä koskaan kyllästy.

Täytekakun lisäksi tein juhliin vadelmaisen hyydykekakun. Ja Hello Kitty aihe koristaa tätäkin kakkua. Nuo kaupan valmiit ja muhkeat Hello Kitty tikkarit ovat oiva apu kakun teossa. Jokaiselle synttärivieraalle voisi tehdä vaikkapa oman tikkarilla koristellun muffinsin kakun sijaan  

 

Mukavaa ja makoisaa Uutta Vuotta 2012 kaikille!!

Palataan taas kakkujen merkeissä asiaan

Mira