Tuttavani halusivat ilahduttaa kummipoikaansa lahjan lisäksi kakulla. Kakusta tuli perinteiseen tapaan sini-valkoinen, mutta lisäsin ripauksen ruskeaa kakkuun koristeiden muodossa antamaan voimakkuutta. Näin perfektionistina vieläkin harmittaa, että kakusta ei tullut ulkonäöltään sellaista kuin ajattelin. Kaksoset olivat kipeinä, joten kakusta tuli ajanpuutteen vuoksi väkisin tällainen peruskakku. Ja se mikä eniten harmittaa ovat pursotukset - siis en vain jostain syystä pidä tuosta tyllasta. Mutta eipä ollut äkkiseltään hirveästi vaihtoehtoja, kun pursotukset piti tehdä ja mun lempparitylla (Städterin 14 mm tähtitylla) oli hukassa. Ja on edelleen! Elätän vielä toivoa että se jostain löytyy, en osaa tehdä mitään ilman sitä :-)

Kakussa on kuuden hengen peruspohja ja täytteenä mansikoita, mansikkahilloa ja vaniljakreemillä terästettyä Flora vispiä. Kakun päällä voikreemi ja turkoosi marsipaani. Kakun sivuilla kerros Flora vispiä ja siniseksi värjätyt kookoshiutaleet. Pursotukset Flora vispiä. Pupu on sokerimassaa ja sydämet on spritsattu taloussuklaalla. Sydänten sisällä on Rainbow Dust - kimalletta.

 

EDIT 18.1.2009: Kommenteissa kyseltiin mitä tyllaa olen tässä käyttänyt, joten lisään tähän kuvan. Vasemmalla näkyvä tylla on se jolla tämän kakun pursotukset on tehty. Ja jostain syystä tällä tyllalla ei koskaan saa täysin tyydyttävää lopputulosta. Tai sitten en osaa sitä tehdä :-) Oikealla kuvassa näkyy tähtitylla - lempityllani. Se oli hukassa tätä kakkua tehdessä, eikä sitä löytynyt moneen päivään mistään!! Mutta voi sitä onnen hetkeä kun sen erään laatikon perukoilta lopulta löysin - aivan kuin olisin nähnyt vanhan ystävän :-) Tylla on siis kotona jälleen ja viikonloppuna koristelinkin sillä taas menestyksekkäästi kakkua.