Ystäväni perheessä juhlittiin nuoren naisen 16-vuotissyntymäpäiviä. Toiveena oli kaniaiheinen kakku, viitaten uuteen perheenjäseneen - mustaan Nasu-kaniin. Muista samanaikaisista kakkuprojekteista johtuen piti keksiä kiva normikakusta poikkeava idea, mutta silti erittäin helposti toteutettava. Siispä koristelin kakun pikku pupun valtakunnaksi. Paljon tilaa temmeltää tuoreella ruoholla ja iso porkkanaläjä nakerrettavaksi :-) 

2104321.jpg

Unohdin kaikessa tohinassa ottaa valokuvan kakusta, mutta onneksi juhlaväki ehti ottaa kännykkäkameralla kuvan ennen leikkaamista. Pahoittelen siis hieman huonoa kuvanlaatua.

Kakussa on 6 munan peruspohja ja täytteenä perinteisesti mansikoita, mansikkahilloa, banaania ja vanillakreemillä terästettyä vispikermaa. Laidalla koristeraapalla vedetty vispikerma, alareunassa hasselpähkinäkoristus. Ruoho on värjättyä voikreemiä, hiekka keksimurua ja pupu porkkanoineen on tehty sokerimassasta. Numero 16 on taiteiltu sokerimassakukkasista.

Toivottavasti kakku oli sankarille mieluinen. Onnea paljon Hanna hienon iän saavuttamisesta!! Yritän tulla ihastelemaan Nasuakin vielä ennen joulua :-)