Aiemmin tekemäni donitsi-koriste päätyi tähän hyvän ystäväni miehen synttärikakkuun. Toivottiin Homer-aihetta ja päädyin hieman erilaiseen toteutukseen kuin aikaisempi donitsikakku. Reunapursotuksena toimivat vispikermadonitsit olisivat voineet olla ruskeita, kun sentään miehen synttärikakusta oli kyse :-) Kuulin kuitenkin, että synttärisankari kuiteskin ihan oikeessa elämässä tykkää juuri noista vaaleanpunaisista - sopinevat siis myös kakkuun.

1915130.jpg

Kakku on koottu kolmeen kerrokseen kaakaokääretorttupohjasta. Väleistä löytyy mansikkahilloa, banaanisiivuja, reilusti kinuskikastiketta, Daim-levyjä rouhittuna sekä vaniljasokerilla maustettua Flora vispiä. Reunapursotukset kaikki tehty myös Flora vispillä. Kakku on päällystetty voikreemillä ja marsipaanilla.

1915146.jpg

Homer on tehty marsipaanista kerroksittain "leikkaa ja liimaa" -systeemillä ja rajat on spritsattu suklaalla. Suklaa toimi muuten hienosti, mutta ehti jäähtyä hieman liikaa juuri ennen onnittelukirjoituksen tekoa, joten niistä ei tullut niin tarkat kuin olisin halunnut.

1915138.jpg

 

Paljon Onnea Pete!!