Vihdoinkin saan aikaiseksi tehdä hieman päivityksiä. Uusi vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja pikku hiljaa alkaa elämä kulkea taas tutuilla uomillaan. Tahtoo vaan vapaa-aika jäädä vähäiseksi. Ja sitten kun kotona juoksee kaksi hieman alle kaksivuotiasta, jotka vaativat totaalisesti kaiken huomion kujeillaan ja huumorijutuillaan :-D Niin että kun koittaa hetki vapaata aikaa, niin tämä äiti ainakin ei ainakaan tee mitään kovin vaativaa. Sohvan pohjalla on ihana hengähtää, katsella hieman telkkua tai lukea kirjaa.

Noooo, kakkujen teko on mahtavan rentouttavaa puuhaa. Ja kaikenlainen värkkäily muutenkin ;-) Ylläoleva piparitalo ilahdutti meitä valoineen päivineen kotona joulun aikaan. Pinta on vaalean turkoosin väristä pikeeriä. Kaavat olen itse suunnitellut ja piirtänyt.

Alla on kuva piparitalosta, joita tein lahjaksi ystäville, opettajille, tarhantädeille jne. En muistanut kaiken tohinan keskellä kuvata kuin yhden valkokattoisen talon. Taloja oli vaaleanpunaisia, vaaleansinisiä, vaaleanvihreitä ja valkoisia. Ja kaikissa paljon kimalletta päällä  totta kai :-)

Etualalla oleva muffinsi oli ihan pakko laittaa kuvaan mukaan. Löysin Stockmannilta näin söpöjä joulukuusenkoristeita eri väreissä - oikein sopivia kakunleipojalle! Olihan niitä sitten pakko ostaa.....

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!