Meidän puolivuotiaat Elle ja Emilia pukeutuvat tänä talvena lämpimiin villavaateisiin. Siskoni miehen mummu neuloi tytöille ihastuttavat villavaatteet - housut, takin, lapaset ja sukat. Minä itse olisin ehkä kyennyt tekemään yhden lapasen (niissä ei ole peukaloita :-)), mutta en tiedä olisiko siitä tullut tunnistettavaa. Siispä tein jotain mikä sopii minun taidoilleni - kiitoskakun taitavalle neulojalle!

2068535.jpg

Kakku on neljän munan peruspohja täytettynä mansikoilla, mansikkahillolla ja vispikermalla. Päällä sokerimassalevy ja reunoilla vispikermaa. Alalaidassa pähkinäkoristelu. Lankarullat marsipaania ja napit nonparelleja, joihin olen piirtänyt napinreiät elintarviketussilla. Teksti on pikeeriä.

2068540.jpg

 

Tässä vielä lähikuvaa lankarullista ja napeista :-)

2068548.jpg

Lämmin kiitos!!

Edit: Tarjuska S:n pyynnöstä tässä näette ne ihanat villapuvut, jotka lämmittävät tyttöjä tänä talvena. Kuva on hiukan sumuinen, mutta ehdottomasti paras niistä paristakymmenestä jotka otin. Tytöt kun eivät tykkää olla ulkovaatteet päällä, joten he heiluivat niin maan perusteellisesti. Yritä siinä sitten ottaa kuvia!!

2104499.jpg