Mantelikrokanttitäyte
2,5 dl Flora vispiä
100 g valkosuklaata
1/2-1 pss Fazerin Wiener Nougat crushia
Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja sulata suklaa mikrossa. Yhdistä keskenään ja lisää joukkoon Wiener Nougat crush.
tiistai, 19. helmikuu 2013
Mantelikrokanttitäyte
2,5 dl Flora vispiä
100 g valkosuklaata
1/2-1 pss Fazerin Wiener Nougat crushia
Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja sulata suklaa mikrossa. Yhdistä keskenään ja lisää joukkoon Wiener Nougat crush.
Perussuklaatäytteet:
Muut täytteet:
Blogilista on työn alla. Entisen kun onnistuin hävittämään. Lisäilen uusia blogeja aina kun on taukoa muilta hommilta :-)
A
B
C
D
E
Elämä makeaksi (UllanUnelma)
F
G
H
I
J
K
L
Levottomat puikot ja pursottimet
M
Makunautintoja Mimmin keittiöstä
Merjan leivonta ja askartelusivut
N
Nami-hiiren makeita ajatuksia!
O
P
Q
R
S
T
U
V
Y
Ä
Ö
Mira - Karamelli cakes
Tervetuloa kakkujen ihanaan ja makeaan maailmaan!
Olen kakkujen koristeluun hurahtanut kolmen prinsessan (isosisko 08/00 ja kaksoset 05/08) äiti Kiimingistä Oulun naapurista. Blogini sisältää lähinnä asiaa kakuista, kakkujen koristelusta ja muusta makeasta. Kuvia luomuksistani keräilen tänne sitä mukaa kuin aikaa ja innostusta muulta touhulta riittää. Toivottavasti viihdytte ja tervetuloa uudelleen!
Baby shower Cake popsit ja minipalat Hedelmäherkut Hupikakut Hyydytetyt kakut Hääkakut Juustokakut (uuni) Jäätelökakut Keksit Koristeet Kuivakakut Lastenkakut Letut ja vohvelit Makeat piirakat Marenki Menut Muffinit Muuta kuin syötävää Ristiäiskakut Sekalaista Suklaaherkut Suolaiset kakut Tarvikkeet Täytekakut Yleinen