Nonnih - sain mielenkiintoisen kakkutilauksen ensihoitajaopiskelijoiden räväköihin pikkujouluihin :-) Kakun piti näyttää pikkujoulukakulta ja sen piti nimenomaan olla aikuisten kakku isolla A:lla. Lisäksi toivottiin, että tuleva työpaikka - ambulanssi - tulisi jotenkin ilmi myöskin. Siitäpä sitten rakentamaan pervoa pikkujoulukakkua.

Kakkua pääsi koristamaan pikkujouluhumussa kovia kokenut joulupukki - tai siis valejoulupukki, koska partakin on lähtenyt irti :-) Pukille on käynyt hieman huonosti. Siteitä löytyy paikasta jos toisesta, jalka on kipsissä ja niskatukikin piti laittaa. VAROITUS! Suosittelen varustautumaan huumorilla seuraaviin kakkukuviin. Jos joku ajattelee joulupukin olevan liian kiltti hahmo tällaiseen ja pahoittaa mielensä, niin ehkä kannattaa lopettaa sivun selaaminen tähän :-)

***

***

***

 

2095147.jpg

Muuta rekvisiittaa kakun päällä - naisten kimaltavia alusvaatteita, Malibu-pullo, stetoskooppi ja sideharsorullia. Hätänumero löytyy kakun kyljestä.

Kakku tehty peruspohjasta ja täytetty vadelmahillolla ja vadelmamoussella. Päällinen marsipaania ja kaikki koristeet joko marsipaania tai sokerimassaa.

2095146.jpg

Toivottavasti pikkujoulut sujuivat hieman rauhallisemmissa merkeissä :-)