Tutti Frutti -kakun sisältö on yksi niistä oivalluksista, joita aika ajoin tuolta pääkopasta putkahtaa. Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun postipaketista kaivoin esille kukallisen suklaa siirtokuva-arkin. Noin iloisen värinen reunus vaatii kyllä kakultakin jotain - ja silloin muistin Fazerin uuden Tutti Frutti suklaan. Siitä syntyi sitten tällainen kakku :-) Ja täytyy sanoa että hyvää oli :-)

1846948.jpg

Suklaareunat ovat hieman kakkua korkeammalla, koska kakun päälle piti tulla vaaleanpunainen kuorrute. Mutta aika kävi liian vähiin ja ripottelin pintaan vain Marianne -murusia. Tässä kakun ohje:

Tutti Frutti -juustokakku

Pohja:

Digestive -keksejä murskattuna

rasvaa

Täyte:

2,5 dl vispikermaa

200g maustamatonta tuorejuustoa

100 g Fazerin Tutti Frutti -suklaata (= yksi levy)

vaniljasokeria

3 liivatetta

Kuorrute:

75 g margariinia

~6-7 dl mansikanmakuista tomusokeria

mansikkamehutiivistettä

Vatkaa kerma ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja vaniljasokeri. Sulata suklaa ja sekoita se hyvin kerman sekaan. Jos haluat todella pirskahtelevan hedelmäisen makuisen kakun, niin sulata sekaan kaksi suklaalevyä. Lisää joukkoon liivatteet ja anna kakun hyytyä muutama tunti. Kuorrute valmistetaan samalla tavalla kuin mokkapalojen suklaakuorrute, mutta siitä tulee vain vaaleanpunainen ja mansikanmakuinen. On tosi hyvä kuorrute, ihanan värinen ja helppo levittää kakun tai piirakan päälle.