Näin kesän kynnyksellä ja blogitauon jälkeen herättelen pitkään uinuneen Karamelli cakes sivuston :-) Tuntuupa kivalta taas kirjoittaa tänne! Meillä on ollut viimeisen vuoden aikana niin paljon kaikenlaista meneillään, että bloggailu tuntui luontevalta jättää vähäksi aikaa tauolle. Olen parikin kertaa vaihtanut työpaikkaa, Elle ja Emilia touhuavat päiväkodissa ja Lotta koulussa sekä luistelukentällä. Maailmassa tuntuu lisäksi olevan niiin paljon kaikenlaista kivaa touhuttavaa, että ei oikein millään tiedä mihin keskittyisi kunnolla. Niinpä minulla on monia eri projekteja käynnissä kaiken aikaa. You know :-D Mutta elämä on ihanaa, se kai se on tärkeintä. Niin tuumaavat tässä kuvassa Turkin lämmössä lomailevat Emilia ja Ellekin <3

Kakkuja olen tehnyt blogitauon aikana aika vähän, mutta tasaisen säännöllisesti kyllä. Tämä mansikkainen juuustokakku taisi olla pääsiäisen aikaan kahvipöydässä tarjolla.

Toivottelen ihanaa kesää teille! Yritän päivittää tästä eteenpäin blogia useammin kuin vuoden välein :-) Kommentteihin en valitettavasti ehdi paneutua samalla tavalla kuin ennen, joten älkää pahastuko jos en vastaa kysymyksiin. Blogini saa linkittää omille sivuillenne kyllä ilman, että kysyy minulta lupaa :-) Palataan taas!!

Mira