Olen joutunut viettämään blogitaukoa viime viikosta lähtien sairastuttuani keuhkokuumeeseen. Nyt alkaa lääkitys vedellä viimeisiään, mutta olo on vielä aika väsynyt. Ja lääkkailläni on myös pieni kummallinen sivuvaikutus - lääkkeen ottamisen jälkeen lähinäkö loppuu tyystin. En siis pysty lukemaan mitään - ihan arpapelillä mennään esimerkiksi vauvanruokapurkkien suhteen ;-))) Vielä ovat kyllä ihan tyytyväisinä syöneet kaiken tarjotun :-) Kohta muuten on taas lääkkeenoton aika, joten kirjoitellaanpa juttu reippaasti siis loppuun!

Sen verran tsemppasin itseäni, että kävin viikonloppuna tyttären kanssa katsomassa Helsingissä taitoluistelun EM-kisoja ja kannustamassa Suomen tyttöjä - etenkin meidän Oululaista Susanna Pöykiötä! Ja hienostihan siellä kävi!

Nyt tulin kurkkaamaan blogini kuulumisia ja täällä minua odotti tällainen tunnustus. Mieltäni ilahduttivat tällä kertaa Open Cafén Ope ja Rouva Täytekakku! Kaunis kiitos teille!

Tunnustus on tarkoitus jakaa eteenpäin henkilöille,

joita pitää tärkeinä, inspiroivina

ja kannustavina itselleen.

Viimeksi ajattelin, että seuraavalla kerralla nimeän saajat, mutta mutta.... Voinnistani johtuen taidan tälläkin kertaa antaa tunnustuksen kaikille bloginpitäjille. Aurinkoista ja inspiroivaa kevättä!!