Tuoreet mansikat ovat kerrassaan ihania. Laitoin niitä reilusti täytteeksi kesän mansikkakakkuihin. Ja jotta leikattu kakkupala sisältäisi mahdollisimman paljon mansikoita, niin silloinhan mansikoita pitää olla myös kakun päällä. Mutta siinä vaiheessa luova aivopuoliskoni tekee lakon...... Eihän tavallista mansikkakakkua enää tee mieli tehdä, kun kakussa pitää olla sitä jotain :-D Onkin aika vaikeaa tehdä yksilöllistä tavismansikkakakkua, jos päälle ei saa laittaa mitään muuta kuin kermaa ja mansikoita. Näitä olisi kiva kehitellä useita erilaisia, tällä kertaa tein sitten näin.

Päällystin kakun osittain mansikoilla ja lisäsin muutamia mansikan siivuja myös alareunalle väriä tuomaan. Reunalle koukeroista pursotusta ja kakun keskelle jättiruusutyllalla tehty valtavan suuri ruusu. Ruusuun ripottelin lopuksi kirkasta glitteriä.

Tämä kakku pisteltiin parempiin suihin ihanien Amerikan vieraiden kanssa.

Terveisiä Katille, Kallelle, Sakulle ja Henrille!

Oli kiva nähdä!

Meillä Elle ja Emilia ovat oppineet kävelemään ja tappelemaan ja kiipeämään ja kaikkea muuta mukavaa. Siis hommia, jotka vaativat äidin sataprosenttisen huomion, muuten muksahtaa ja itkettää koko ajan. Alla olevassa kuvassa pieni vinkki miten lapset saa hetkeksi istumaan aloillaan :-D Mutta vain hetkeksi, sillä kermat on hetkessä nuoltu pikkusuihin. Hetken olen jo harkinnut, että antaisinkohan joskus koko kulhollisen :-D