Väsäsin itselleni tällaisen synttärikakun - synttärit toki olivat jo heinäkuussa, mutta muistellaan nyt sitten kakkua vielä näin jälkijunassa. Kakku näyttää suklaiselta, mutta onkin oikein mansikkainen. Huijausta siis!

1818794.jpg

Pohja on neljän munan peruskakkupohja ja välistä löytyy mansikka-vadelmamoussea ja paljon tuoreita mansikoita. Kakku on ensin kuorrutettu vaaleanpunaiseksi värjätyllä Flora vispillä ja vedetty raapan avulla tasaiseksi. Kakun reunalle on leikattu ympyrämuoteilla erikokoisia marsipaanipalloja. Ruskea marsipaaniympyrä on kaakaojauheella värjättyä valkoista marsipaania.

1818796.jpg

Kakun päällä on isoja mansikanmollukoita, jotka on upotettu sulatettuun Pandan tummaan suklaaseen. Laitoin hetkeksi jääkaappiin suklaamansikat jähmettymään ja ladoin ne sitten kakun päälle. Reunalle pursotin kermatähtiä ja ripottelin suklaanonparelleja reunoille. Mansikoiden päälle pursotin aaltokuviota vaaleanpunaisella tomusokerikuorrutteella. Reunalle vielä pari suklaaperhosta ja avot - kakku on valmis!

VINKKI: Kun kakku oli ollut hetken pöydässä, niin reunalla olevat kaksinkertaiset marsipaaniympyrät alkoivat valua laitaa pitkin. Ne siis olivat liian raskaita pysyäkseen kermareunuksessa kiinni. Yksinkertaisilla ympyröillä ei ollut tätä ongelmaa, ne pysyivät kiltisti paikoillaan :-)