Helppo valkosuklaatäyte
2,5 dl Flora vispiä
200 g maitorahkaa
100-130 g valkosuklaata (itse käytän Pandaa)
1 tl vaniljasokeria
2 liivatelehteä
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa mikrossa ja anna jäähtyä hieman. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri sekä maitorahka. Lisää vaahtotäytettä vähän kerrallaan suklaan sekaan. Sulata liivatteet pieneen tilkkaan kuumaa vettä ja lisää täytteeseen. Kaada täyte pohjan päälle ja nosta kakkku jääkaappiin hetkeksi hyytymään. Voit myös vaihtoehtoisesti laittaa täytteen vähäksi aikaa jääkaappiin ja levittää hieman hyytyneen täytteen kakkupohjan päälle. Näin kannattaa toimia silloin kun ei täytä kakkua reunavuoassa. (Jos täyte näyttää löysältä ja haluat päästä nopeasti täyttämään, voit laittaa 3 kpl liivatteita).